Close x

Laser Book - Laser Sailing from Start to Finish Sixth edition

Autor: Davison, Tim

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912177042

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Learn how to get the most out of the world's most popular adult dinghy: for those starting out through to those striving to win a Club Championship. Covering: setting up the Laser and early sailing experiences; developing skills on all points of sailing; tuning & racing. Features all 3 rigs (Standard, Radial, 4.7), plus the new Mk2 Standard sail.

Mai multe informatii
Autor Davison, Tim
Editura Fernhurst Books Limited
Dimensiuni 240 x 171 x 7
Data Publicarii 12/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Aflati cum sa profitati la maximum de cea mai populara canotaj pentru adulti din lume: pentru cei care incep de la cei care se straduiesc sa castige un campionat de club. Acoperire: configurarea experientelor de navigare laser si timpurii dezvoltarea abilitatilor in toate punctele navigarii; tuning si curse.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aflati cum sa profitati la maximum de cea mai populara canotaj pentru adulti din lume: pentru cei care incep de la cei care se straduiesc sa castige un campionat de club. Acoperire: configurarea experientelor de navigare laser si timpurii dezvoltarea abilitatilor in toate punctele navigarii; tuning si curse.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Laser Book - Laser Sailing from Start to Finish Sixth edition
Rating-ul dumneavoastra