Close x

Learning Spak


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781492050049

337,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Updated to emphasize new features in Spark 2.4., this second edition shows data engineers and scientists why structure and unification in Spark matters. Specifically, this book explains how to perform simple and complex data analytics and employ machine-learning algorithms.

Mai multe informatii
Autor Damji, Jules / Wenig, Brooke / Das, Tathagata / Lee, Denny
Dimensiuni 178 x 233 x 24
Data Publicarii 18/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 300
Descriere RO Actualizata pentru a sublinia noile caracteristici din Spark 2.4., Aceasta a doua editie arata inginerilor de date si oamenilor de stiinta de ce structura si unificarea in Spark conteaza. Mai exact, aceasta carte explica cum sa efectuati analize de date simple si complexe si sa utilizati algoritmi de invatare automata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Actualizata pentru a sublinia noile caracteristici din Spark 2.4., Aceasta a doua editie arata inginerilor de date si oamenilor de stiinta de ce structura si unificarea in Spark conteaza. Mai exact, aceasta carte explica cum sa efectuati analize de date simple si complexe si sa utilizati algoritmi de invatare automata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Learning Spak
Rating-ul dumneavoastra