Close x

Little Children's Bedtime Music Book

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781409563457

Pret standard 77,99 RON
(-17%)

Pret special 64,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A charming picture book with a musical sound panel, illustrated by Elisa Squillace

The animals are happily playing their instruments together until some of them just can't keep their eyes open. One by one, each falls asleep until it's just Racoon on his flute.

Usborne Children’s Bedtime Music Book is a wonderful introduction to different musical instruments, and how they sound on their own and together.

Mai multe informatii
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 229 x 295 x 9
Data Publicarii 25/11/2013
Format Cartonata
Numar pagini 24
Descriere RO O carte cu imagini fermecatoare, cu un panou de sunet muzical, ilustrat de Elisa Squillace Animalele isi canta fericit instrumentele impreuna pana cand unii dintre ei pur si simplu nu pot tine ochii deschisi. Rand pe rand, fiecare adoarme pana cand este doar Racoon pe flautul sau. Cartea de muzica pentru copii in dormit Usborne este o minunata introducere a diferitelor instrumente muzicale si a modului in care acestea suna singure si impreuna.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O carte cu imagini fermecatoare, cu un panou de sunet muzical, ilustrat de Elisa Squillace Animalele isi canta fericit instrumentele impreuna pana cand unii dintre ei pur si simplu nu pot tine ochii deschisi. Rand pe rand, fiecare adoarme pana cand este doar Racoon pe flautul sau. Cartea de muzica pentru copii in dormit Usborne este o minunata introducere a diferitelor instrumente muzicale si a modului in care acestea suna singure si impreuna.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Little Children's Bedtime Music Book
Rating-ul dumneavoastra