Close x

Little Prince


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781407169682

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Extensive reading improves fluency and there is a real need in the ELT classroom for motivating, contemporary graded material that is suitable for Beginner-level students. Adapted from the popular story of an aviator who meets a little Prince from a very small planet and learns of his extraordinary adventure.

Mai multe informatii
Autor Rollason, Jane
Editura Scholastic
Dimensiuni 131 x 198 x 2
Data Publicarii 01/12/2016
Format Mixed media product
Numar pagini 32
Descriere RO Citirea extensiva imbunatateste cursivitatea si exista o nevoie reala in sala de clasa ELT de materiale motivante, contemporane, clasificate, care sa fie potrivite pentru studentii de nivel incepator. Adaptat din povestea populara a unui aviator care se intalneste cu un mic Print de pe o planeta foarte mica si afla despre aventura sa extraordinara.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Citirea extensiva imbunatateste cursivitatea si exista o nevoie reala in sala de clasa ELT de materiale motivante, contemporane, clasificate, care sa fie potrivite pentru studentii de nivel incepator. Adaptat din povestea populara a unui aviator care se intalneste cu un mic Print de pe o planeta foarte mica si afla despre aventura sa extraordinara.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Little Prince
Rating-ul dumneavoastra