Close x

Loft Jazz


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780520285415

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The New York loft jazz scene of the 1970s was a pivotal period for uncompromising, artist-produced work. This book-length study of this period, traces its history amid a series of overlapping discourses surrounding collectivism, urban renewal, experimentalist aesthetics, underground archives, and the radical politics of self-determination.

Mai multe informatii
Autor Heller, Michael C.
Editura University of California Press
Dimensiuni 153 x 228 x 17
Data Publicarii 24/01/2017
Format Necartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Scena de jazz loft din New York din anii 1970 a fost o perioada esentiala pentru munca fara compromisuri, produsa de artisti. Acest studiu de lunga durata al cartii despre aceasta perioada isi urmareste istoria pe fondul unei serii de discursuri suprapuse in jurul colectivismului, reinnoirii urbane, esteticii experimentaliste, arhivelor subterane si politica radicala de autodeterminare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scena de jazz loft din New York din anii 1970 a fost o perioada esentiala pentru munca fara compromisuri, produsa de artisti. Acest studiu de lunga durata al cartii despre aceasta perioada isi urmareste istoria pe fondul unei serii de discursuri suprapuse in jurul colectivismului, reinnoirii urbane, esteticii experimentaliste, arhivelor subterane si politica radicala de autodeterminare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loft Jazz
Rating-ul dumneavoastra