Close x

Lost Ocean Artist's Edition


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780143130758

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A special artist's edition of the hugely bestselling Lost Ocean with 24 illustrations from the original book, ready to color and frame.

From the artist who launched a global adult coloring trend comes this special artist's edition of the bestselling coloring book Lost Ocean. This collection features 24 of the most popular illustrations from the book, presented single-sided on extra thick cardstock in a large-scale format, easy to remove and ideal for framing, display, or art projects.

Mai multe informatii
Autor Basford, Johanna
Editura Penguin Publishing Group
Dimensiuni 234 x 156 x 7
Data Publicarii 04/04/2017
Format Necartonata
Numar pagini 24
Descriere RO O editie speciala a artistului a Oceanului Pierdut extrem de bine vandut, cu 24 de ilustratii din cartea originala, gata de colorat si incadrat. Aceasta colectie contine 24 dintre cele mai populare ilustratii ale cartii, prezentate pe o singura fata pe carton foarte gros intr-un format la scara larga, usor de indepartat si ideala pentru incadrarea, afisarea sau proiectele de arta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O editie speciala a artistului a Oceanului Pierdut extrem de bine vandut, cu 24 de ilustratii din cartea originala, gata de colorat si incadrat. Aceasta colectie contine 24 dintre cele mai populare ilustratii ale cartii, prezentate pe o singura fata pe carton foarte gros intr-un format la scara larga, usor de indepartat si ideala pentru incadrarea, afisarea sau proiectele de arta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lost Ocean Artist's Edition
Rating-ul dumneavoastra