Close x

Lost River


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780735212947

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A blistering crime novel of the opioid epidemic--and its cops, villains, and victims--written by a twenty-five-year veteran of the DEA.

Angel, Kentucky: Just another one of America's forgotten places, where opportunities vanished long ago, and the opioid crisis has reached a fever pitch. When this small town is rocked by the vicious killing of an entire infamous local crime family, the bloody aftermath brings together three people already struggling with Angel's drug epidemic: Trey, a young medic-in-training with secrets to hide; Special Agent Casey Alexander, a DEA agent who won't let the local law or small-town way of doing things stand in her way; and Paul Mayfield, a former police chief who's had to watch his own young wife succumb to addiction.

Over the course of twenty-four hours, loyalties are tested, the corrupt are exposed, and the horrible truth of the largest drug operation in the region is revealed. And though Angel will never be the same again, a lucky few may still find hope.

Mai multe informatii
Autor Scott, J. Todd
Editura Prentice Hall Press
Dimensiuni 236 x 162 x 41
Data Publicarii 25/06/2020
Format Cartonata
Numar pagini 448
Descriere RO Un roman criminal al epidemiei de opioide - si politistii, ticalosii si victimele sale - scris de un veteran de douazeci si cinci de ani al DEA.Angel, Kentucky: Doar un alt loc uitat al Americii, unde oportunitatile au disparut cu mult timp in urma , iar criza opioidelor a atins un nivel de febra. Cand acest mic oras este zguduit de uciderea vicioasa a unei familii infame locale de crima, consecintele sangeroase reunesc trei persoane care se lupta deja cu epidemia de droguri a lui Angel: Trey, un tanar medic in curs de pregatire cu secrete de ascuns; Agentul special Casey Alexander, un agent DEA care nu lasa legea locala sau modul de a face lucrurile din orasele mici sa ii stea in cale; si Paul Mayfield, un fost sef de politie care a trebuit sa-si vada propria tanara sotie cedand dependentei. Pe parcursul a douazeci si patru de ore, loialitatile sunt testate, coruptii sunt expusi si adevarul oribil al celei mai mari operatiuni de droguri din regiune este dezvaluit.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un roman criminal al epidemiei de opioide - si politistii, ticalosii si victimele sale - scris de un veteran de douazeci si cinci de ani al DEA.Angel, Kentucky: Doar un alt loc uitat al Americii, unde oportunitatile au disparut cu mult timp in urma , iar criza opioidelor a atins un nivel de febra. Cand acest mic oras este zguduit de uciderea vicioasa a unei familii infame locale de crima, consecintele sangeroase reunesc trei persoane care se lupta deja cu epidemia de droguri a lui Angel: Trey, un tanar medic in curs de pregatire cu secrete de ascuns; Agentul special Casey Alexander, un agent DEA care nu lasa legea locala sau modul de a face lucrurile din orasele mici sa ii stea in cale; si Paul Mayfield, un fost sef de politie care a trebuit sa-si vada propria tanara sotie cedand dependentei. Pe parcursul a douazeci si patru de ore, loialitatile sunt testate, coruptii sunt expusi si adevarul oribil al celei mai mari operatiuni de droguri din regiune este dezvaluit.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Lost River
Rating-ul dumneavoastra