Close x

Macmillan Children's Readers We Love Toys Level 1

Autor: Shipton, Paul

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780230443655

38,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Macmillan Children's Readers Level 1 will capture a child's interest in reading and learning English with fun and informative subject matter. The wide range of fiction and non-fiction titles provides reinforcement of basic structures and vocabulary and can be used alongside any primary course. Accompanying audio is available for each title.

Mai multe informatii
Autor Shipton, Paul
Editura Macmillan Education
Dimensiuni 156 x 212 x 6
Data Publicarii 10/12/2012
Format Necartonata
Numar pagini 0
Descriere RO Cititorii pentru copii Macmillan Nivelul 1 vor capta interesul unui copil pentru citirea si invatarea limbii engleze cu subiect distractiv si informativ. Gama larga de titluri de fictiune si non-fictiune ofera intarirea structurilor de baza si a vocabularului si poate fi utilizata alaturi de orice curs primar.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cititorii pentru copii Macmillan Nivelul 1 vor capta interesul unui copil pentru citirea si invatarea limbii engleze cu subiect distractiv si informativ. Gama larga de titluri de fictiune si non-fictiune ofera intarirea structurilor de baza si a vocabularului si poate fi utilizata alaturi de orice curs primar.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Macmillan Children's Readers We Love Toys Level 1
Rating-ul dumneavoastra