Close x

MARCOS JOURNEY & OTHER STORIES

Autor: Peredo, S P

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781643782157

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Hints of S.P. Peredo’s Mexican American upbringing appear in Marco’s Journey and Other Stories as he draws from personal experiences to present rich characters in diverse geographical settings: the scientist traveling through the majestic mountains of Southeastern Mexico befriends an unlikely group of strangers, thus starting his own personal journey of self-discovery; a young traveler who in 1970 ventures behind the iron curtain finding love—and danger; the girl with recurring dreams about a spider’s web struggles for her sanity; the boy with a poet’s heart growing up in America during the Vietnam War fears he is running out of time; a lover left behind during the war writes her heartfelt letter of farewell; the caricaturesque Mexican musician who, through his performance, gives his listeners a reprieve from their sadness.

These well-crafted stories, imbued with vivid imagery, lead readers through their own journey to discover the meaning of success, love, and living life to its fullest potential.

Mai multe informatii
Autor Peredo, S P
Editura AUSTIN MACAULEY PUBLISHERS USA
Dimensiuni 127 x 203 x 11
Data Publicarii 28/02/2020
Format Necartonata
Numar pagini 146
Descriere RO Indicii despre educatia mexican americana a lui SP Peredo apar in Calatoria si alte povesti ale lui Marco in timp ce trage din experiente personale pentru a prezenta personaje bogate in diverse setari geografice: omul de stiinta care calatoreste prin muntii maiestuosi din sud-estul Mexicului se imprieteneste cu un grup putin probabil de straini, incepand astfel cu propriul sau calatorie personala de descoperire de sine; un tanar calator care in 1970 se aventureaza in spatele cortinei de fier gasind dragoste - si pericol; fata cu vise recurente despre panza de paianjen se lupta pentru sanatatea ei; baiatul cu inima unui poet care creste in America in timpul razboiului din Vietnam se teme ca ii lipseste timpul; o iubita lasata in urma in timpul razboiului isi scrie scrisoarea de ramas bun din inima; muzicianul caricaturc mexican care, prin prestatia sa, le ofera ascultatorilor o ameliorare din tristetea lor. Aceste povesti bine realizate, impregnate cu imagini vii, ii conduc pe cititori in propria calatorie pentru a descoperi sensul succesului, al iubirii si al vietii in viata. potential maxim.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Indicii despre educatia mexican americana a lui SP Peredo apar in Calatoria si alte povesti ale lui Marco in timp ce trage din experiente personale pentru a prezenta personaje bogate in diverse setari geografice: omul de stiinta care calatoreste prin muntii maiestuosi din sud-estul Mexicului se imprieteneste cu un grup putin probabil de straini, incepand astfel cu propriul sau calatorie personala de descoperire de sine; un tanar calator care in 1970 se aventureaza in spatele cortinei de fier gasind dragoste - si pericol; fata cu vise recurente despre panza de paianjen se lupta pentru sanatatea ei; baiatul cu inima unui poet care creste in America in timpul razboiului din Vietnam se teme ca ii lipseste timpul; o iubita lasata in urma in timpul razboiului isi scrie scrisoarea de ramas bun din inima; muzicianul caricaturc mexican care, prin prestatia sa, le ofera ascultatorilor o ameliorare din tristetea lor. Aceste povesti bine realizate, impregnate cu imagini vii, ii conduc pe cititori in propria calatorie pentru a descoperi sensul succesului, al iubirii si al vietii in viata. potential maxim.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:MARCOS JOURNEY & OTHER STORIES
Rating-ul dumneavoastra