Close x

Marine Chronometer

Autor: Cronin, John

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781847971852

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Marine Chronometers provides a comprehensive history of this intriguing piece of navigational equipment, tracing its evolution from the early navigational aids into the precision instrument that helped shaped trade and economic development for 200 years. The workings of the device are explained in detail, along with highlights of some of the most significant makers and hints for maintenance. Topics covered include the problem of longitude, the early sea clocks, developments in France and England, the mechanism of the chronometer,  and caring for chronometers.

Mai multe informatii
Autor Cronin, John
Editura The Crowood Press Ltd
Dimensiuni 250 x 181 x 13
Data Publicarii 08/06/2010
Format Cartonata
Numar pagini 112
Descriere RO Marine Chronometers ofera o istorie cuprinzatoare a acestei piese fascinante de echipament de navigatie, urmarind evolutia sa de la primele mijloace de navigatie in instrumentul de precizie care a contribuit la modelarea dezvoltarii economice si comerciale timp de 200 de ani. Functionarea dispozitivului este explicata in detaliu, impreuna cu evidentierea unora dintre cei mai importanti producatori si sugestii pentru intretinere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Marine Chronometers ofera o istorie cuprinzatoare a acestei piese fascinante de echipament de navigatie, urmarind evolutia sa de la primele mijloace de navigatie in instrumentul de precizie care a contribuit la modelarea dezvoltarii economice si comerciale timp de 200 de ani. Functionarea dispozitivului este explicata in detaliu, impreuna cu evidentierea unora dintre cei mai importanti producatori si sugestii pentru intretinere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Marine Chronometer
Rating-ul dumneavoastra