Close x

Martin's Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781496353443

337,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Martin's Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences is considered the most comprehensive text available on the physical, chemical, and biological principles that underlie pharmacology. This 7th Edition puts a stronger focus on the most essential, practical knowledge, and is updated to reflect the broadening scope and diversity of the pharmaceutical sciences.

Mai multe informatii
Autor Sinko, Patrick J.
Editura Lippincott Williams and Wilkins
Dimensiuni 218 x 276 x 30
Data Publicarii 01/12/2016
Format Necartonata
Numar pagini 672
Descriere RO Martin's Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences este considerat cel mai cuprinzator text disponibil pe principiile fizice, chimice si biologice care stau la baza farmacologiei. Aceasta editie a 7-a pune un accent mai puternic pe cele mai esentiale, cunostinte practice si este actualizata pentru a reflecta extinderea domeniului de aplicare si diversitatea stiintelor farmaceutice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Martin's Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences este considerat cel mai cuprinzator text disponibil pe principiile fizice, chimice si biologice care stau la baza farmacologiei. Aceasta editie a 7-a pune un accent mai puternic pe cele mai esentiale, cunostinte practice si este actualizata pentru a reflecta extinderea domeniului de aplicare si diversitatea stiintelor farmaceutice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Martin's Physical Pharmacy and Pharmaceutical Sciences
Rating-ul dumneavoastra