Close x

Meaning of Friendship

Autor: Vernon, Mark

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780230242883

198,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Mark Vernon offers penetrating insights on the idea of friendship, using philosophy and modern culture to ask about friendship and sex, work, politics and spirituality. He also explores how notions of friendship may or may not be changing because of the internet, and looks at the psychology of friendship.

Mai multe informatii
Autor Vernon, Mark
Editura Palgrave Macmillan
Dimensiuni 130 x 200 x 16
Data Publicarii 22/04/2010
Format Necartonata
Numar pagini 279
Descriere RO Mark Vernon ofera informatii patrunzatoare asupra ideii de prietenie, folosind filosofia si cultura moderna pentru a intreba despre prietenie si sex, munca, politica si spiritualitate. De asemenea, el exploreaza modul in care notiunile de prietenie se pot schimba sau nu din cauza internetului si se uita la psihologia prieteniei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Mark Vernon ofera informatii patrunzatoare asupra ideii de prietenie, folosind filosofia si cultura moderna pentru a intreba despre prietenie si sex, munca, politica si spiritualitate. De asemenea, el exploreaza modul in care notiunile de prietenie se pot schimba sau nu din cauza internetului si se uita la psihologia prieteniei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Meaning of Friendship
Rating-ul dumneavoastra