Close x

Mechanics of Biological Systems


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781643273891

304,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides an introduction to the mechanical properties, the force generating capacity, and the sensitivity to mechanical cues of the biological system. To understand how these qualities govern many essential biological processes, the book also discusses how to measure them.

Mai multe informatii
Autor Park, Seungman / Chen, Yun
Editura Morgan & Claypool Publishers
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 30/11/2019
Format Necartonata
Numar pagini 134
Descriere RO Ofera o introducere in proprietatile mecanice, capacitatea de generare a fortei si sensibilitatea la indicii mecanici ai sistemului biologic. Pentru a intelege modul in care aceste calitati guverneaza multe procese biologice esentiale, cartea discuta, de asemenea, cum sa le masuram.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera o introducere in proprietatile mecanice, capacitatea de generare a fortei si sensibilitatea la indicii mecanici ai sistemului biologic. Pentru a intelege modul in care aceste calitati guverneaza multe procese biologice esentiale, cartea discuta, de asemenea, cum sa le masuram.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mechanics of Biological Systems
Rating-ul dumneavoastra