Close x

Medieval Iberia

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780812221688

192,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
For nearly eight centuries, the Iberian peninsula was remarkable for its religious, cultural, linguistic, and ethnic diversity. This expanded second edition of Medieval Iberia brings together original sources that testify to its rich and sometimes volatile mix of Christians, Muslims, and Jews.

Mai multe informatii
Editura University of Pennsylvania Press
Dimensiuni 234 x 157 x 45
Data Publicarii 27/10/2011
Format Necartonata
Numar pagini 640
Descriere RO Timp de aproape opt secole, peninsula iberica a fost remarcabila pentru diversitatea sa religioasa, culturala, lingvistica si etnica. Aceasta a doua editie extinsa a Iberiei medievale reuneste surse originale care marturisesc amestecul sau bogat si uneori volatil de crestini, musulmani si evrei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Timp de aproape opt secole, peninsula iberica a fost remarcabila pentru diversitatea sa religioasa, culturala, lingvistica si etnica. Aceasta a doua editie extinsa a Iberiei medievale reuneste surse originale care marturisesc amestecul sau bogat si uneori volatil de crestini, musulmani si evrei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Medieval Iberia
Rating-ul dumneavoastra