Close x

Men's Health Essential Abs


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781579542924

83,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The author and "Men's Health" magazine have produced a step-by-step, six-week video that shows readers how to intergrate abdominal exercises into a quick total body workout. The programme is divided into two three-week modules and can be used by fitness fanatics and couch potatoes alike.

Mai multe informatii
Autor Brungardt, Kurt
Editura Rodale Press
Dimensiuni 232 x 189 x 8
Data Publicarii 18/05/2001
Format Necartonata
Numar pagini 144
Descriere RO Autorul si revista „Men's Health” au realizat un videoclip pas cu pas, de sase saptamani, care arata cititorilor cum sa integreze exercitiile abdominale intr-un antrenament rapid total al corpului. Programul este impartit in doua module de trei saptamani si poate fi utilizat atat de fanatici de fitness, cat si de cartofi de canapea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Autorul si revista „Men's Health” au realizat un videoclip pas cu pas, de sase saptamani, care arata cititorilor cum sa integreze exercitiile abdominale intr-un antrenament rapid total al corpului. Programul este impartit in doua module de trei saptamani si poate fi utilizat atat de fanatici de fitness, cat si de cartofi de canapea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Men's Health Essential Abs
Rating-ul dumneavoastra