Close x

Metal Allergy

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030096328

663,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This volume opens by providing a comprehensive overview of the use and regulation of metals in our society, metal properties, and available testing methodologies. Further, metal allergy has been associated with device failure and/or dermatitis following implantation of medical devices and dental implants.

Mai multe informatii
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 16/12/2018
Format Necartonata
Numar pagini 578
Descriere RO Acest volum se deschide oferind o imagine de ansamblu cuprinzatoare asupra utilizarii si reglarii metalelor in societatea noastra, a proprietatilor metalelor si a metodologiilor de testare disponibile. Mai mult, alergia la metale a fost asociata cu defectarea dispozitivului si / sau dermatita dupa implantarea dispozitivelor medicale si a implanturilor dentare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest volum se deschide oferind o imagine de ansamblu cuprinzatoare asupra utilizarii si reglarii metalelor in societatea noastra, a proprietatilor metalelor si a metodologiilor de testare disponibile. Mai mult, alergia la metale a fost asociata cu defectarea dispozitivului si / sau dermatita dupa implantarea dispozitivelor medicale si a implanturilor dentare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Metal Allergy
Rating-ul dumneavoastra