Close x

Migration, Social Capital, and Health


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030246921

663,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book brings readers the first scientific publication, using a mixed-method approach, on the internal migration dynamics regarding disease ecologies of informality and the interactions between social capital, lifestyles, health literacy, and health outcomes in the context of informal settlements in two developing countries - Ghana and Uganda.

Mai multe informatii
Autor Tutu, Raymond Asare / Busingye, Janice Desire
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 19/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 153
Descriere RO Aceasta carte aduce cititorilor prima publicatie stiintifica, utilizand o abordare cu metode mixte, despre dinamica migratiei interne in ceea ce priveste ecologiile bolii de informalitate si interactiunile dintre capitalul social, stilurile de viata, alfabetizarea sanatatii si rezultatele in sanatate in contextul asezarilor informale din doua tari in curs de dezvoltare. tari - Ghana si Uganda.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte aduce cititorilor prima publicatie stiintifica, utilizand o abordare cu metode mixte, despre dinamica migratiei interne in ceea ce priveste ecologiile bolii de informalitate si interactiunile dintre capitalul social, stilurile de viata, alfabetizarea sanatatii si rezultatele in sanatate in contextul asezarilor informale din doua tari in curs de dezvoltare. tari - Ghana si Uganda.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Migration, Social Capital, and Health
Rating-ul dumneavoastra