Close x

Minidictionary for Nurses

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198788461

35,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This bestselling dictionary provides detailed coverage of the ever-expanding vocabulary of the nursing professions in an authoritative and accessible way. It is a must-have for all nurses, nursing students, and medical practitioners, including midwives and health visitors.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 91 x 120 x 54
Data Publicarii 18/05/2017
Format Necartonata
Numar pagini 896
Descriere RO Acest dictionar bestseller ofera o acoperire detaliata a vocabularului din ce in ce mai extins al profesiilor de asistenti medicali intr-un mod autoritar si accesibil. Este un must-have pentru toate asistentele medicale, studentii care alapteaza si medicii, inclusiv moasele si vizitatorii de sanatate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest dictionar bestseller ofera o acoperire detaliata a vocabularului din ce in ce mai extins al profesiilor de asistenti medicali intr-un mod autoritar si accesibil. Este un must-have pentru toate asistentele medicale, studentii care alapteaza si medicii, inclusiv moasele si vizitatorii de sanatate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Minidictionary for Nurses
Rating-ul dumneavoastra