Close x

Moore You Know

Autor: Moore, Riley

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781922381149

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Personal development is something often not shared with those in high school, college, and recent graduates even though it could drastically minimize failure and mitigate struggles.

The Moore You Know: A Young Man's Guide To Living A Life Of Significance & Fulfillment was written by Riley Moore to make a change to that.

Reading this book will transform your life instilling the necessary principles, concepts, and philosophies that will enable anyone to create a life of significance that changes the world.

You Will Learn About:
Jumping In The Deep End By Taking Opportunity
Family, Friends, And A Big Network
Relationships & Sex
Significance Over Success
Gratitude & Appreciation
Justifications
Empathy
Authenticity
Being No Different Than Those You Look Up To
Being The Hero Of Your Own Movie
Having A Choice & Understanding What Is In Your Control
Focusing On YOU
Life Not Being All Butterflies & Rainbows
It Could Always Be Worse
Mentorship & Apprenticeship
Propelling Through Podcasting
Habits & Routines To Build Momentum & Own The Day
Due Diligence & Preparation
Working Out For Those Who Don't Enjoy It
The Value Of Reading & Learning How To Speed Read
Picking Your Addictions Wisely - Insights From A Life Of Partying
The Truth About Government Institutions
Social Media AKA Pandora's Box
Music's Influence The Good & Bad
Money & Finances
Being Aware Throughout Your Journey To Significance
Being The Nice Guy Who Finishes Last

Mai multe informatii
Autor Moore, Riley
Editura Tablo Pty Ltd
Dimensiuni 137 x 216 x 18
Data Publicarii 07/01/2020
Format Necartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Dezvoltarea personala este adesea ceva care nu este impartasit cu cei din liceu, facultate si absolventi recenti, chiar daca ar putea reduce drastic esecul si poate atenua luptele. Moore stii: Ghidul unui tanar pentru a trai o viata de semnificatie si implinire a fost scris de Riley Citirea acestei carti va va transforma viata instiland principiile, conceptele si filozofiile necesare, care vor permite oricui sa creeze o viata cu semnificatie care sa schimbe lumea. Profita de oportunitati Familia, prietenii si o mare retea Relatii si semnificatie sexuala peste succes Gratitudine si apreciere Justificari Empatie Autenticitate Nu sunt diferiti de cei pe care ii cauti ca fiind eroul propriului tau film Alegerea si intelegerea a ceea ce se afla in controlul tau VIATA Nu este tot Fluturi si Curcubee Ar putea fi intotdeauna mai rau Mentorat si ucenicie Propulsand prin obiceiuri de podcasting si Rutine pentru a creste impulsul si pentru a detine propria zi Diligenta si pregatire cuvenite pentru cei care nu se bucura de el Valoarea cititului si a invatarii Cum sa acceleresti citirea Alegerea intelepciunilor tale - Intelegeri dintr-o viata de petrecere Adevarul despre institutiile guvernamentale Social media AKA Pandora's Box Influenta muzicii Banii buni si rai si finantele Fiti constienti de-a lungul calatoriei dvs. catre semnificatie Fiind tipul dragut care termina ultima
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dezvoltarea personala este adesea ceva care nu este impartasit cu cei din liceu, facultate si absolventi recenti, chiar daca ar putea reduce drastic esecul si poate atenua luptele. Moore stii: Ghidul unui tanar pentru a trai o viata de semnificatie si implinire a fost scris de Riley Citirea acestei carti va va transforma viata instiland principiile, conceptele si filozofiile necesare, care vor permite oricui sa creeze o viata cu semnificatie care sa schimbe lumea. Profita de oportunitati Familia, prietenii si o mare retea Relatii si semnificatie sexuala peste succes Gratitudine si apreciere Justificari Empatie Autenticitate Nu sunt diferiti de cei pe care ii cauti ca fiind eroul propriului tau film Alegerea si intelegerea a ceea ce se afla in controlul tau VIATA Nu este tot Fluturi si Curcubee Ar putea fi intotdeauna mai rau Mentorat si ucenicie Propulsand prin obiceiuri de podcasting si Rutine pentru a creste impulsul si pentru a detine propria zi Diligenta si pregatire cuvenite pentru cei care nu se bucura de el Valoarea cititului si a invatarii Cum sa acceleresti citirea Alegerea intelepciunilor tale - Intelegeri dintr-o viata de petrecere Adevarul despre institutiile guvernamentale Social media AKA Pandora's Box Influenta muzicii Banii buni si rai si finantele Fiti constienti de-a lungul calatoriei dvs. catre semnificatie Fiind tipul dragut care termina ultima
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Moore You Know
Rating-ul dumneavoastra