Close x

My Teachers are Animals

Autor: Bonner, Mark

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781838593469

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Jessicatakes the reader on a tour of her school where the teachers are animals and the only way to learn is through play.
Under the watchful eye of Miss Tweet, the teachers paint with trunks and the pupils wear trunks as they surf in a science lesson.
A sloth for a PE teacher! This school has to be seen to be believed.

Mai multe informatii
Autor Bonner, Mark
Editura Troubador Publishing
Dimensiuni 229 x 296 x 8
Data Publicarii 06/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 40
Descriere RO Jessicat il face pe cititor intr-un tur al scolii sale, unde profesorii sunt animale si singura modalitate de a invata este prin joc. Sub privirea atenta a domnisoarei Tweet, profesorii vopsesc cu trunchiuri, iar elevii poarta trunchiuri in timp ce navigheaza intr-o lectie de stiinta. Un lenes pentru un profesor de educatie fizica!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Jessicat il face pe cititor intr-un tur al scolii sale, unde profesorii sunt animale si singura modalitate de a invata este prin joc. Sub privirea atenta a domnisoarei Tweet, profesorii vopsesc cu trunchiuri, iar elevii poarta trunchiuri in timp ce navigheaza intr-o lectie de stiinta. Un lenes pentru un profesor de educatie fizica!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:My Teachers are Animals
Rating-ul dumneavoastra