Close x

Naturalist's Guide to the Garden Birds of Britain (2nd edition)


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912081196

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This easy-to-use identification guide to 90 garden bird species most commonly seen in or over the gardens of Britain and Ireland is perfect for amateur naturalists. High quality photographs from Britain's top nature photographers are accompanied by detailed species descriptions, which include common and scientific name.

Mai multe informatii
Autor Goodfellow, Peter
Editura John Beaufoy Publishing Ltd
Dimensiuni 181 x 129 x 9
Data Publicarii 14/03/2019
Editie 2 Revised edition
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Acest ghid de identificare usor de utilizat pentru 90 de specii de pasari de gradina cel mai frecvent vazute in sau peste gradinile din Marea Britanie si Irlanda este perfect pentru naturalistii amatori. Fotografiile de inalta calitate de la cei mai buni fotografi de natura din Marea Britanie sunt insotite de descrieri detaliate ale speciilor, care includ nume comune si stiintifice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest ghid de identificare usor de utilizat pentru 90 de specii de pasari de gradina cel mai frecvent vazute in sau peste gradinile din Marea Britanie si Irlanda este perfect pentru naturalistii amatori. Fotografiile de inalta calitate de la cei mai buni fotografi de natura din Marea Britanie sunt insotite de descrieri detaliate ale speciilor, care includ nume comune si stiintifice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Naturalist's Guide to the Garden Birds of Britain (2nd edition)
Rating-ul dumneavoastra