Close x

Navigators: Mammals

Autor: Burnie, David

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780753436738

Pret standard 41,99 RON
(-33%)

Pret special 27,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Mammals gives you the full story of these fantastic creatures, journeying through an amazing array of habitats from the top to the bottom of the globe. Join a pack of wolves on their chase for prey across a wintry landscape, glide through an underwater kelp forest with otters and sea lions, and shrink down into the miniature underground world of burrowing rodents.

Mai multe informatii
Autor Burnie, David
Editura Pan Macmillan
Dimensiuni 277 x 249 x 4
Data Publicarii 13/03/2014
Format Necartonata
Numar pagini 48
Descriere RO Mamiferele iti ofera povestea completa a acestor creaturi fantastice, calatorind printr-o gama uimitoare de habitate de la varf pana la partea de jos a globului. Alaturati-va unui pachet de lupi in goana lor dupa prada intr-un peisaj de iarna, alunecati printr-o padure de vara subacvatica cu vidre si lei de mare si lasati-va in lumea subterana miniaturala a rozatoarelor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Mamiferele iti ofera povestea completa a acestor creaturi fantastice, calatorind printr-o gama uimitoare de habitate de la varf pana la partea de jos a globului. Alaturati-va unui pachet de lupi in goana lor dupa prada intr-un peisaj de iarna, alunecati printr-o padure de vara subacvatica cu vidre si lei de mare si lasati-va in lumea subterana miniaturala a rozatoarelor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Navigators: Mammals
Rating-ul dumneavoastra