Close x

No Dear, That's a Pheasant - We're Peasants

Autor: Kurta, Sonia

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781907732522

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Primarily an autobiography, No Dear, That's a Pheasant - We're Peasants is full of hints and tips for anybody looking to embark on the road to self-sufficiency through a smallholding. Throughout the book there are tips on growing a variety of crops, pitfalls and things to look out for and potential outlets for producing an income from sales.

Mai multe informatii
Autor Kurta, Sonia
Editura Melrose Books
Dimensiuni 211 x 151 x 9
Data Publicarii 12/03/2012
Format Necartonata
Numar pagini 126
Descriere RO In primul rand o autobiografie, Nu Draga, acesta este un fazan - Suntem tarani, este plin de sugestii si sfaturi pentru oricine doreste sa se lanseze pe drumul spre autosuficienta printr-o exploatatie mica. De-a lungul cartii exista sfaturi despre cultivarea unei varietati de culturi, capcane si lucruri de care trebuie sa tineti cont si potentiale puncte de vanzare pentru a produce venituri din vanzari.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In primul rand o autobiografie, Nu Draga, acesta este un fazan - Suntem tarani, este plin de sugestii si sfaturi pentru oricine doreste sa se lanseze pe drumul spre autosuficienta printr-o exploatatie mica. De-a lungul cartii exista sfaturi despre cultivarea unei varietati de culturi, capcane si lucruri de care trebuie sa tineti cont si potentiale puncte de vanzare pentru a produce venituri din vanzari.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:No Dear, That's a Pheasant - We're Peasants
Rating-ul dumneavoastra