Close x

No Longer A Secret


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781935567295

125,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This important book provides cost effective, functional, on the spot tips with easily understood explanations for anyone dealing with SPDs in school and home settings. Anyone can use this book and help children with SPD and any SPD-related issue.

Mai multe informatii
Autor Bialer, Doreit S. / Miller, Lucy Jane
Editura Sensory World
Dimensiuni 228 x 151 x 14
Data Publicarii 15/05/2012
Format Necartonata
Numar pagini 238
Descriere RO Aceasta carte importanta ofera sfaturi eficiente din punct de vedere al costurilor, functionale, la fata locului, cu explicatii usor de inteles pentru oricine se ocupa de SPD-uri in mediul scolar si acasa. Oricine poate folosi aceasta carte si poate ajuta copiii cu SPD si orice problema legata de SPD.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte importanta ofera sfaturi eficiente din punct de vedere al costurilor, functionale, la fata locului, cu explicatii usor de inteles pentru oricine se ocupa de SPD-uri in mediul scolar si acasa. Oricine poate folosi aceasta carte si poate ajuta copiii cu SPD si orice problema legata de SPD.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:No Longer A Secret
Rating-ul dumneavoastra