Close x

Non-Conventional Machining in Modern Manufacturing Systems

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781522561613

1.267,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides research exploring the theoretical and practical aspects of technological advancements in industrial environments and applications in manufacturing. The book features coverage on a broad range of topics such as optimization techniques, electrical discharge machining, and hot machining.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 227 x 290 x 21
Data Publicarii 30/09/2018
Format Cartonata
Numar pagini 313
Descriere RO Ofera cercetari care exploreaza aspectele teoretice si practice ale progreselor tehnologice in medii industriale si aplicatii in fabricatie. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, cum ar fi tehnicile de optimizare, prelucrarea cu descarcare electrica si prelucrarea la cald.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera cercetari care exploreaza aspectele teoretice si practice ale progreselor tehnologice in medii industriale si aplicatii in fabricatie. Cartea cuprinde o gama larga de subiecte, cum ar fi tehnicile de optimizare, prelucrarea cu descarcare electrica si prelucrarea la cald.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Non-Conventional Machining in Modern Manufacturing Systems
Rating-ul dumneavoastra