Close x

Numicon Number Pattern and Calculating 5 Easy Buy Pack


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198304883

1.810,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Numicon builds a deep understanding of maths through a multi-sensory approach, developing children's fluency, reasoning and problem-solving. The Numicon Number, Pattern and Calculating 5 Easy Buy Pack contains resources to build a sound understanding of numbers, including activities, assessment progress books and photocopy masters.

Mai multe informatii
Autor Wing, Tony / Campling, Jayne / Tacon, Romey / Ludlow, Victoria / Varney, Donna
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 241 x 317 x 274
Data Publicarii 23/04/2015
Format Multiple copy pack
Numar pagini 1
Descriere RO Numicon construieste o intelegere profunda a matematicii printr-o abordare multi-senzoriala, dezvoltand fluenta copiilor, rationamentul si rezolvarea problemelor. Numarul numeric, modelul si calculul 5 Easy Buy Pack contine resurse pentru a construi o intelegere solida a numerelor, inclusiv activitati, carti de progres de evaluare si masterate de fotocopiere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Numicon construieste o intelegere profunda a matematicii printr-o abordare multi-senzoriala, dezvoltand fluenta copiilor, rationamentul si rezolvarea problemelor. Numarul numeric, modelul si calculul 5 Easy Buy Pack contine resurse pentru a construi o intelegere solida a numerelor, inclusiv activitati, carti de progres de evaluare si masterate de fotocopiere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Numicon Number Pattern and Calculating 5 Easy Buy Pack
Rating-ul dumneavoastra