Close x

Nuyorican Feminist Performance


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/06/2020)

SKU:
9780472054480

177,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Through archival research and interview, Nuyorican Feminist Performance examines the contributions of 1970s and '80s performeras and how they challenged the Nuyorican Poets Cafe's gender politics. It also looks at recent artists who have built on that foundation with hip hop performances that speak to contemporary audiences.

Mai multe informatii
Autor Herrera, Patricia
Editura The University of Michigan Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 30/06/2020
Format Necartonata
Numar pagini 232
Descriere RO Prin cercetari si interviuri arhivistice, Nuyorican Feminist Performance examineaza contributiile performerelor din anii '70 si '80 si modul in care au contestat politica de gen a Nuyorican Poets Cafe. De asemenea, se uita la artistii recenti care s-au bazat pe acea baza cu spectacole de hip hop care vorbesc publicului contemporan.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prin cercetari si interviuri arhivistice, Nuyorican Feminist Performance examineaza contributiile performerelor din anii '70 si '80 si modul in care au contestat politica de gen a Nuyorican Poets Cafe. De asemenea, se uita la artistii recenti care s-au bazat pe acea baza cu spectacole de hip hop care vorbesc publicului contemporan.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Nuyorican Feminist Performance
Rating-ul dumneavoastra