Close x

Occupational Stress

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799809548

2.022,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Examines the psychological, physical, and physiological effects of a negative work environment. The book also explores how to cope with work-related stress, and covers topics such as job satisfaction, work overload, and work-life balance.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 525
Descriere RO Examineaza efectele psihologice, fizice si fiziologice ale unui mediu de lucru negativ. Cartea exploreaza, de asemenea, modul de a face fata stresului legat de munca si acopera subiecte precum satisfactia la locul de munca, suprasolicitarea muncii si echilibrul dintre viata profesionala si cea privata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Examineaza efectele psihologice, fizice si fiziologice ale unui mediu de lucru negativ. Cartea exploreaza, de asemenea, modul de a face fata stresului legat de munca si acopera subiecte precum satisfactia la locul de munca, suprasolicitarea muncii si echilibrul dintre viata profesionala si cea privata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Occupational Stress
Rating-ul dumneavoastra