Close x

Octopussy & The Living Daylights

Autor: Fleming, Ian

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780099577027

Pret standard 53,99 RON
(-24%)

Pret special 40,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
WITH A NEW INTRODUCTION BY SAM LEITHOctopussy * The Property of a Lady * The Living Daylights * 007 in New York'This was going to be bad news, dirty work. From avenging the wartime murder of a friend to sniper duty on the East-West Berlin border, James Bond's body, mind and spirit are tested to their limits.

Mai multe informatii
Autor Fleming, Ian
Editura Vintage Publishing
Dimensiuni 198 x 130 x 10
Data Publicarii 03/09/2012
Format Necartonata
Numar pagini 144
Descriere RO CU O NOUA INTRODUCERE DE SAM LEITH Octopussy * The Property of a Lady * The Living Daylights * 007 in New York „Aceasta va fi o veste proasta, o munca murdara. De la razbunarea crimei unui prieten la razboi pana la serviciul de lunetist la granita est-vest a Berlinului, corpul, mintea si spiritul lui James Bond sunt testate pana la limitele lor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
CU O NOUA INTRODUCERE DE SAM LEITH Octopussy * The Property of a Lady * The Living Daylights * 007 in New York „Aceasta va fi o veste proasta, o munca murdara. De la razbunarea crimei unui prieten la razboi pana la serviciul de lunetist la granita est-vest a Berlinului, corpul, mintea si spiritul lui James Bond sunt testate pana la limitele lor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Octopussy & The Living Daylights
Rating-ul dumneavoastra