Close x

Official Aston Villa Annual 2020

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781913034122

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Here it is again - the perfect companion for all Villa soccer supporters.

Now in it's 14th year, the Official Aston Villa Annual is always a winner with the claret-and-blue faithful. The 2020 edition features full-page posters of the club's star players, an introduction to Villa's latest signings and profiles of the first-team squad.

You will also find a host of puzzles and competitions aimed at Villa fans, plus a review of the 2018-19 campaign, with a special spotlight on those players who scored their first goals last season. Up the Villa!

IMAGE OF 2019 ANNUAL FOR ILLUSTRATIVE PURPOSES

Mai multe informatii
Editura Grange Communications Ltd
Dimensiuni 197 x 292 x 11
Data Publicarii 31/10/2019
Format Cartonata
Numar pagini 64
Descriere RO Iata-l din nou - tovarasul perfect pentru toti sustinatorii fotbalului Villa. Acum, in cel de-al 14-lea an, Anul Oficial Aston Villa este intotdeauna un castigator cu credinciosii de culoare albastra. Editia 2020 contine afise pe pagina completa a jucatorilor vedeta ai clubului, o introducere la ultimele semnaturi ale lui Villa si profilurile echipei primei echipe. Veti gasi, de asemenea, o serie de puzzle-uri si competitii destinate fanilor Villa, plus o recenzie a anului 2018 -19 campanie, cu un accent deosebit asupra acelor jucatori care si-au marcat primele goluri in sezonul trecut.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Iata-l din nou - tovarasul perfect pentru toti sustinatorii fotbalului Villa. Acum, in cel de-al 14-lea an, Anul Oficial Aston Villa este intotdeauna un castigator cu credinciosii de culoare albastra. Editia 2020 contine afise pe pagina completa a jucatorilor vedeta ai clubului, o introducere la ultimele semnaturi ale lui Villa si profilurile echipei primei echipe. Veti gasi, de asemenea, o serie de puzzle-uri si competitii destinate fanilor Villa, plus o recenzie a anului 2018 -19 campanie, cu un accent deosebit asupra acelor jucatori care si-au marcat primele goluri in sezonul trecut.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Official Aston Villa Annual 2020
Rating-ul dumneavoastra