Close x

On a Dark Night with Enough Wind


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781784618278

47,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A collection of short stories about the nighttime pursuit of game in the Welsh countryside. A journey around the people and stories of an ancient settlement in the Clwydian Range, written largely in the words of the people who were there, working in secret at night to stay alive.

Mai multe informatii
Autor Pennant, Lilla
Editura Y Lolfa
Dimensiuni 141 x 213 x 17
Data Publicarii 29/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO O colectie de povestiri despre cautarea pe timp de noapte a jocului in mediul rural din Tara Galilor. O calatorie in jurul oamenilor si povestile unei vechi asezari din lantul Clwydian, scrisa in mare parte in cuvintele oamenilor care erau acolo, lucrand in secret noaptea pentru a ramane in viata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O colectie de povestiri despre cautarea pe timp de noapte a jocului in mediul rural din Tara Galilor. O calatorie in jurul oamenilor si povestile unei vechi asezari din lantul Clwydian, scrisa in mare parte in cuvintele oamenilor care erau acolo, lucrand in secret noaptea pentru a ramane in viata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:On a Dark Night with Enough Wind
Rating-ul dumneavoastra