Close x

On the Performance Front

Autor: Canning, C.

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781349588909

301,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book argues that US theatre in the 20th century embraced the theories and practices of internationalism as a way to realize a better world and as part of the strategic reform of the theatre into a national expression. Live performance, theatre internationalists argued, could represent and reflect the nation like no other endeavour.

Mai multe informatii
Autor Canning, C.
Editura Palgrave Macmillan
Dimensiuni 216 x 140
Data Publicarii 29/01/2020
Format Necartonata
Numar pagini 312
Descriere RO Aceasta carte sustine ca teatrul american din secolul al XX-lea a imbratisat teoriile si practicile internationalismului ca o modalitate de a realiza o lume mai buna si ca parte a reformei strategice a teatrului intr-o expresie nationala. Internationalistii de teatru au sustinut ca spectacolul live ar putea reprezenta si reflecta natiunea ca niciun alt efort.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte sustine ca teatrul american din secolul al XX-lea a imbratisat teoriile si practicile internationalismului ca o modalitate de a realiza o lume mai buna si ca parte a reformei strategice a teatrului intr-o expresie nationala. Internationalistii de teatru au sustinut ca spectacolul live ar putea reprezenta si reflecta natiunea ca niciun alt efort.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:On the Performance Front
Rating-ul dumneavoastra