Close x

Only Fools & White Horses

Autor: Skeath, Colin

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781913510008

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Colin Skeath needed a partner to accompany him on his next adventure. His nephew, Davis had spent a total of twelve days in a canoe before he joined Colin on an epic journey that would redefine the boundaries of canoeing; they were to become the first people to circumnavigate the UK mainland by open canoe.

Mai multe informatii
Autor Skeath, Colin
Editura Garmoran Publishing
Dimensiuni 194 x 107 x 16
Data Publicarii 19/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 170
Descriere RO Colin Skeath avea nevoie de un partener care sa-l insoteasca in urmatoarea sa aventura. Nepotul sau, Davis a petrecut in total douasprezece zile intr-o canoe inainte de a se alatura lui Colin intr-o calatorie epica care avea sa redefineasca limitele canotajului; aveau sa devina primii oameni care ocoleau continentul Regatului Unit cu canoe deschisa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Colin Skeath avea nevoie de un partener care sa-l insoteasca in urmatoarea sa aventura. Nepotul sau, Davis a petrecut in total douasprezece zile intr-o canoe inainte de a se alatura lui Colin intr-o calatorie epica care avea sa redefineasca limitele canotajului; aveau sa devina primii oameni care ocoleau continentul Regatului Unit cu canoe deschisa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Only Fools & White Horses
Rating-ul dumneavoastra