Close x

Optician's Guide


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789351528241

56,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A practical book for readers to gain the knowledge needed to work in an opticians. Written in lucid language for better patient counselling, the opening chapters discuss basic optics followed by various lens types, frames and dispensing measurements. The book shows the workflow of an optician from beginning to the end.

Mai multe informatii
Autor Bhootra, Ajay Kumar
Editura Jaypee Brothers Medical Publishers
Dimensiuni 216 x 140
Data Publicarii 30/01/2018
Format Necartonata
Numar pagini 134
Descriere RO O carte practica pentru ca cititorii sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a lucra la opticieni. Scrise intr-un limbaj lucid pentru o mai buna consiliere a pacientului, capitolele de deschidere discuta despre optica de baza urmata de diferite tipuri de lentile, cadre si masuratori de distribuire.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O carte practica pentru ca cititorii sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a lucra la opticieni. Scrise intr-un limbaj lucid pentru o mai buna consiliere a pacientului, capitolele de deschidere discuta despre optica de baza urmata de diferite tipuri de lentile, cadre si masuratori de distribuire.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Optician's Guide
Rating-ul dumneavoastra