Close x

Organizational Leadership

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781526460127

259,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Organizational Leadership provides students with an accessible, critical and engaging analysis of what constitutes 'leadership' today. By contextualizing the field as an interconnected process where many individuals are both leaders and followers, the book ensures a rounded understanding of theory and practice to support students throughout their course and future career.

Mai multe informatii
Editura SAGE Publications Ltd
Dimensiuni 233 x 194 x 30
Data Publicarii 25/02/2020
Format Necartonata
Numar pagini 544
Descriere RO Conducerea organizationala ofera studentilor o analiza accesibila, critica si captivanta a ceea ce constituie „leadership” astazi. Prin contextualizarea campului ca un proces interconectat in care multi indivizi sunt atat lideri, cat si adepti, cartea asigura o intelegere rotunda a teoriei si practicii pentru a sprijini studentii pe parcursul cursului si carierei viitoare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Conducerea organizationala ofera studentilor o analiza accesibila, critica si captivanta a ceea ce constituie „leadership” astazi. Prin contextualizarea campului ca un proces interconectat in care multi indivizi sunt atat lideri, cat si adepti, cartea asigura o intelegere rotunda a teoriei si practicii pentru a sprijini studentii pe parcursul cursului si carierei viitoare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Organizational Leadership
Rating-ul dumneavoastra