Close x

Oxford Playscripts: The Valley of Fear


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198320852

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
When Sherlock Holmes and Watson are summoned to the country to investigate John Douglas's murder, it begins to look as though the past might finally have caught up with him. This title offers activities designed to support the KS3 Framework for Teaching English and help students to meet the Framework objectives.

Mai multe informatii
Autor Conan Doyle, Arthur
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 215 x 172 x 7
Data Publicarii 01/11/2003
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Cand Sherlock Holmes si Watson sunt chemati in tara pentru a investiga crima lui John Douglas, incepe sa para ca trecutul ar fi putut sa-l ajunga in sfarsit. Acest titlu ofera activitati concepute pentru a sprijini cadrul KS3 pentru predarea limbii engleze si pentru a ajuta elevii sa indeplineasca obiectivele cadrului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cand Sherlock Holmes si Watson sunt chemati in tara pentru a investiga crima lui John Douglas, incepe sa para ca trecutul ar fi putut sa-l ajunga in sfarsit. Acest titlu ofera activitati concepute pentru a sprijini cadrul KS3 pentru predarea limbii engleze si pentru a ajuta elevii sa indeplineasca obiectivele cadrului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Oxford Playscripts: The Valley of Fear
Rating-ul dumneavoastra