Close x

Palma City Guide for Design Lovers


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783981982220

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Palma City Guide for Design Lovers is a curated selection of Travel Colours' favourite places to 'sleep, eat, drink, shop and explore'. From gourmet restaurants to Finca retreats, this guide will tempt you away from the tourist hubs to discover some of Palma's hidden gems.

Mai multe informatii
Autor Travel Colours
Editura MAIRDUMONT GmbH & Co. KG
Dimensiuni 225 x 228 x 11
Data Publicarii 16/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 220
Descriere RO Palma City Guide for Design Lovers este o selectie organizata de locurile preferate de Travel Colors pentru a „dormi, manca, bea, face cumparaturi si explora”. De la restaurante gourmet pana la retrageri Finca, acest ghid va va ispiti departe de centrele turistice pentru a descoperi cateva dintre pietrele ascunse din Palma.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Palma City Guide for Design Lovers este o selectie organizata de locurile preferate de Travel Colors pentru a „dormi, manca, bea, face cumparaturi si explora”. De la restaurante gourmet pana la retrageri Finca, acest ghid va va ispiti departe de centrele turistice pentru a descoperi cateva dintre pietrele ascunse din Palma.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Palma City Guide for Design Lovers
Rating-ul dumneavoastra