Close x

Parenting Puzzle

Autor: Family Links

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780954470906

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focusing as much on the emotional wellbeing of the parent as on the needs of the child, this non-prescriptive guide is based on the Nurturing Programme, a 10-week course that encourages parents and carers to enjoy bringing up children and get the best out of family life.

Mai multe informatii
Autor Family Links
Editura Family Links
Dimensiuni 238 x 208 x 25
Data Publicarii 01/05/2003
Format Necartonata
Numar pagini 248
Descriere RO Concentrandu-se atat pe bunastarea emotionala a parintelui, cat si pe nevoile copilului, acest ghid non-prescriptiv se bazeaza pe Programul de ingrijire, un curs de 10 saptamani care incurajeaza parintii si ingrijitorii sa se bucure de cresterea copiilor si de a obtine cele mai bune rezultate a vietii de familie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Concentrandu-se atat pe bunastarea emotionala a parintelui, cat si pe nevoile copilului, acest ghid non-prescriptiv se bazeaza pe Programul de ingrijire, un curs de 10 saptamani care incurajeaza parintii si ingrijitorii sa se bucure de cresterea copiilor si de a obtine cele mai bune rezultate a vietii de familie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Parenting Puzzle
Rating-ul dumneavoastra