Close x

Pencil and Paper Puzzles

Autor: Nolan, Kate

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474981064

Pret standard 23,99 RON
(-17%)

Pret special 19,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Each entertaining puzzle in this handy little book can be completed with just a pen or pencil, making it an ideal way to keep children occupied whilst on the move. With a range of puzzle types, from Sudoku and crosswords to mazes and spot the difference, children will enjoy the challenge of solving each one.

Mai multe informatii
Autor Nolan, Kate
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 115 x 149 x 5
Data Publicarii 05/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Fiecare puzzle distractiv din aceasta carte mica la indemana poate fi completat doar cu un stilou sau creion, facandu-l o modalitate ideala de a tine copiii ocupati in timpul deplasarii. Cu o gama larga de tipuri de puzzle, de la Sudoku si cuvinte incrucisate pana la labirinturi si detecteaza diferenta, copiii se vor bucura de provocarea de a rezolva fiecare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fiecare puzzle distractiv din aceasta carte mica la indemana poate fi completat doar cu un stilou sau creion, facandu-l o modalitate ideala de a tine copiii ocupati in timpul deplasarii. Cu o gama larga de tipuri de puzzle, de la Sudoku si cuvinte incrucisate pana la labirinturi si detecteaza diferenta, copiii se vor bucura de provocarea de a rezolva fiecare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pencil and Paper Puzzles
Rating-ul dumneavoastra