Close x

Persistent Objector Rule in International Law


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198825661

168,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focusing on how states have utilized the persistent objector rule in practice, this volume details how the rule emerged and operates, how it should be conceptualised, and what its implications are for the binding nature of customary international law.

Mai multe informatii
Autor Green, James A. (Professor of Public International Law, Professor of Public International Law, University of Reading)
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 154 x 235 x 20
Data Publicarii 08/03/2018
Format Necartonata
Numar pagini 344
Descriere RO Concentrandu-ne pe modul in care statele au folosit regula obiectorului persistent in practica, acest volum detaliaza modul in care a aparut si functioneaza regula, cum ar trebui conceptualizata si care sunt implicatiile sale pentru natura obligatorie a dreptului international cutumiar.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Concentrandu-ne pe modul in care statele au folosit regula obiectorului persistent in practica, acest volum detaliaza modul in care a aparut si functioneaza regula, cum ar trebui conceptualizata si care sunt implicatiile sale pentru natura obligatorie a dreptului international cutumiar.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Persistent Objector Rule in International Law
Rating-ul dumneavoastra