Close x

Philosophy and Computing

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783319610429

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book features papers from CEPE-IACAP 2015, a joint international conference focused on the philosophy of computing. Inside, readers will discover essays that explore current issues in epistemology, philosophy of mind, logic, and philosophy of science from the lens of computation.

Mai multe informatii
Editura Springer International Publishing AG
Dimensiuni 218 x 271 x 20
Data Publicarii 06/11/2017
Editie 1st ed. 2017
Format Cartonata
Numar pagini 242
Descriere RO Aceasta carte contine lucrari de la CEPE-IACAP 2015, o conferinta comuna internationala axata pe filosofia calculelor. In interior, cititorii vor descoperi eseuri care exploreaza problemele actuale din epistemologie, filozofia mintii, logica si filozofia stiintei din perspectiva calculului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte contine lucrari de la CEPE-IACAP 2015, o conferinta comuna internationala axata pe filosofia calculelor. In interior, cititorii vor descoperi eseuri care exploreaza problemele actuale din epistemologie, filozofia mintii, logica si filozofia stiintei din perspectiva calculului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Philosophy and Computing
Rating-ul dumneavoastra