Close x

Pirate


Disponibilitate: Livrare din stoc

Cantitate disponibila: 1 buc

SKU:
9781405923897

Pret standard 41,99 RON
(-40%)

Pret special 24,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Husband-and-wife treasure-hunting team Sam and Remi Fargo have gone on impossible missions before and faced many perils, but never have they faced an adversary as determined as the one before them now. The battle will take them halfway around the world, and at its end will be either one of the most glorious finds in history - or certain death.Packed with hair-raising action, a whirlwind pursuit and a class A Clive Cussler villain, this is a spectacular thrill ride from the Grand Master of Adventure.

Mai multe informatii
Autor Cussler, Clive / Burcell, Robin
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 112 x 180 x 30
Data Publicarii 29/08/2017
Format Necartonata
Descriere RO Sam si Remi Fargo, echipa de vanatoare de comori a sotului si a sotiei, au mai facut misiuni imposibile si s-au confruntat cu multe primejdii, dar nu s-au confruntat niciodata cu un adversar atat de hotarat ca cel din fata lor acum. Batalia ii va duce la jumatatea lumii, iar la sfarsitul ei va fi fie una dintre cele mai glorioase descoperiri din istorie - fie moartea sigura. Pachet cu actiune de ridicare a parului, o urmarire in vartej si un ticalos de clasa A Clive Cussler, acesta este o plimbare spectaculoasa a fiorului de la Marele Maestru al Aventura.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sam si Remi Fargo, echipa de vanatoare de comori a sotului si a sotiei, au mai facut misiuni imposibile si s-au confruntat cu multe primejdii, dar nu s-au confruntat niciodata cu un adversar atat de hotarat ca cel din fata lor acum. Batalia ii va duce la jumatatea lumii, iar la sfarsitul ei va fi fie una dintre cele mai glorioase descoperiri din istorie - fie moartea sigura. Pachet cu actiune de ridicare a parului, o urmarire in vartej si un ticalos de clasa A Clive Cussler, acesta este o plimbare spectaculoasa a fiorului de la Marele Maestru al Aventura.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pirate
Rating-ul dumneavoastra