Close x

Placemaking Fundamentals for the Built Environment

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789813296237

542,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book is for all those actively working in the built environment. Building on these steps for placemaking, the last parts of the book address economics, evaluation, digital and art based tools and approaches to support projects that aim to create an engaged, contributive, collaborative and active citizen.

Mai multe informatii
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 13/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 326
Descriere RO Aceasta carte este pentru toti cei care lucreaza activ in mediul construit. Bazandu-se pe acesti pasi pentru crearea de locuri de munca, ultimele parti ale cartii se adreseaza instrumentelor si abordarilor economice, de evaluare, digitale si bazate pe arta pentru a sprijini proiectele care vizeaza crearea unui cetatean angajat, contributiv, colaborativ si activ.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte este pentru toti cei care lucreaza activ in mediul construit. Bazandu-se pe acesti pasi pentru crearea de locuri de munca, ultimele parti ale cartii se adreseaza instrumentelor si abordarilor economice, de evaluare, digitale si bazate pe arta pentru a sprijini proiectele care vizeaza crearea unui cetatean angajat, contributiv, colaborativ si activ.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Placemaking Fundamentals for the Built Environment
Rating-ul dumneavoastra