Close x

POCKET GUIE TO THE WILD ATLANTIC WAY

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780717186006

32,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Wild Atlantic Way is Ireland's most famous and most popular driving route, attracting thousands of visitors each year. Stretching from west Cork right up to Donegal, it is a place of incredible, breath taking scenery, with beautiful places to stay, delicious food and great craic.

This little book is both a guide to and a souvenir of one of the world's most spectacular areas.

Mai multe informatii
Editura GILL & MACMILLAN
Data Publicarii 07/02/2020
Format Cartonata
Numar pagini 256
Descriere RO Wild Atlantic Way este cea mai faimoasa si mai populara ruta de conducere din Irlanda, atragand mii de vizitatori in fiecare an. Intinzandu-se de la vestul Cork pana la Donegal, este un loc cu un peisaj incredibil, uluitor, cu locuri frumoase de sedere, mancaruri delicioase si minune grozava. Aceasta mica carte este atat un ghid, cat si un suvenir al uneia dintre cele mai spectaculoase din lume. zone.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Wild Atlantic Way este cea mai faimoasa si mai populara ruta de conducere din Irlanda, atragand mii de vizitatori in fiecare an. Intinzandu-se de la vestul Cork pana la Donegal, este un loc cu un peisaj incredibil, uluitor, cu locuri frumoase de sedere, mancaruri delicioase si minune grozava. Aceasta mica carte este atat un ghid, cat si un suvenir al uneia dintre cele mai spectaculoase din lume. zone.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:POCKET GUIE TO THE WILD ATLANTIC WAY
Rating-ul dumneavoastra