Close x

Poetry and Language


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781108429122

391,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
An accessible introduction to poetry's unusual uses of language that tackles a wide range of poetic features from a linguistic point of view. Equally appealing to the non-expert and more experienced student of linguistics, this book delivers an engaging and often witty summary of how we define what poetry is.

Mai multe informatii
Autor Ferber, Michael (University of New Hampshire)
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 159 x 235 x 14
Data Publicarii 05/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 282
Descriere RO O introducere accesibila utilizarilor neobisnuite ale limbajului din poezie, care abordeaza o gama larga de trasaturi poetice din punct de vedere lingvistic. La fel de atragatoare pentru studentii la lingvistica care nu sunt experti si cu mai multa experienta, aceasta carte ofera un rezumat atragator si adesea ingenios al modului in care definim ce este poezia.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O introducere accesibila utilizarilor neobisnuite ale limbajului din poezie, care abordeaza o gama larga de trasaturi poetice din punct de vedere lingvistic. La fel de atragatoare pentru studentii la lingvistica care nu sunt experti si cu mai multa experienta, aceasta carte ofera un rezumat atragator si adesea ingenios al modului in care definim ce este poezia.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Poetry and Language
Rating-ul dumneavoastra