Close x

Polymer Composites and Nanocomposites for X-Rays Shielding


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811398094

422,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book focuses on the processing, materials design, characterisation, and properties of polymer composites and nanocomposites for use as electromagnetic radiation shielding materials and to enhance radiation shielding capacity in order to meet the safety requirements for use in medical X-ray imaging facilities.

Mai multe informatii
Autor Low, It Meng / Noor Azman, Nurul Zahirah
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 30/01/2020
Format Cartonata
Numar pagini 127
Descriere RO Aceasta carte se concentreaza pe prelucrarea, proiectarea materialelor, caracterizarea si proprietatile compozitelor polimerice si nanocompozitelor pentru a fi utilizate ca materiale de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice si pentru a spori capacitatea de protectie impotriva radiatiilor, pentru a indeplini cerintele de siguranta pentru utilizarea in instalatiile de imagistica cu raze X medicale.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte se concentreaza pe prelucrarea, proiectarea materialelor, caracterizarea si proprietatile compozitelor polimerice si nanocompozitelor pentru a fi utilizate ca materiale de protectie impotriva radiatiilor electromagnetice si pentru a spori capacitatea de protectie impotriva radiatiilor, pentru a indeplini cerintele de siguranta pentru utilizarea in instalatiile de imagistica cu raze X medicale.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Polymer Composites and Nanocomposites for X-Rays Shielding
Rating-ul dumneavoastra