Close x

Practical Ultrasound in Anesthesia for Critical Care and Pain Management

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 18/12/2020)

SKU:
9780367452544

331,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Practical Ultrasound in Anesthesia for Critical Care and Pain Management is a stand-alone comprehensive reference that covers important aspects of ultrasound for the practicing anesthesiologist. Beginning with a background on the physics of equipment and practical applications, this text takes the specialist through subjects like needle visualization, teaching, training, accreditation, and getting the best out of your ultrasound equipment.With high-resolution ultrasound photographs Practical Ultrasound in Anesthesia for Critical Care and Pain Management covers topics that explore:


vascular access


nerve blockade


echocardiography


transesophageal echocardiography - evaluation of the valves


basic echo Doppler


transesophageal Doppler


transcranial Doppler


the respiratory system


Also included is a fully developed CD, that includes high-resolution video clips of actual ultrasound examples, organized in an easy cross-referenced fashion for the busy clinician.

Mai multe informatii
Editura Taylor & Francis Ltd
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 18/12/2020
Format Necartonata
Numar pagini 288
Descriere RO Ecografia practica in anestezie pentru ingrijirea critica si gestionarea durerii este o referinta cuprinzatoare de sine statatoare care acopera aspecte importante ale ultrasunetelor pentru anestezistul practicant. Incepand cu un fundal despre fizica echipamentelor si aplicatiile practice, acest text il ia pe specialist prin subiecte precum vizualizarea acului, predarea, instruirea, acreditarea si obtinerea celor mai bune rezultate din echipamentul dvs. cu ultrasunete. Cu fotografii cu ultrasunete de inalta rezolutie Ultrasunete practice in anestezie pentru ingrijirea critica si gestionarea durerii acopera subiecte care exploreaza: accesul vascular blocare nervoasa ecocardiografie ecocardiografie transesofagiana - evaluarea valvelor ecou bazic Dopplertransofagian Dopplertranscranian Doppler sistemul respirator De asemenea, este inclus un CD complet dezvoltat, care include videoclipuri de inalta rezolutie cu exemple de ultrasunete reale, organizate intr-o simpla incrucisare -moda de referinta pentru clinicianul ocupat.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ecografia practica in anestezie pentru ingrijirea critica si gestionarea durerii este o referinta cuprinzatoare de sine statatoare care acopera aspecte importante ale ultrasunetelor pentru anestezistul practicant. Incepand cu un fundal despre fizica echipamentelor si aplicatiile practice, acest text il ia pe specialist prin subiecte precum vizualizarea acului, predarea, instruirea, acreditarea si obtinerea celor mai bune rezultate din echipamentul dvs. cu ultrasunete. Cu fotografii cu ultrasunete de inalta rezolutie Ultrasunete practice in anestezie pentru ingrijirea critica si gestionarea durerii acopera subiecte care exploreaza: accesul vascular blocare nervoasa ecocardiografie ecocardiografie transesofagiana - evaluarea valvelor ecou bazic Dopplertransofagian Dopplertranscranian Doppler sistemul respirator De asemenea, este inclus un CD complet dezvoltat, care include videoclipuri de inalta rezolutie cu exemple de ultrasunete reale, organizate intr-o simpla incrucisare -moda de referinta pentru clinicianul ocupat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Practical Ultrasound in Anesthesia for Critical Care and Pain Management
Rating-ul dumneavoastra