Close x

Psychology for Nurses

Autor: Sreevani, R.

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789352701544

68,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This title will be of interest to all nursing students to help in their understanding the basic principles of psychology and their application to nursing care. The information is presented simply in an easy to understand way and is well-illustrated with tables, figures and schematic diagrams, making it reader-friendly.

Mai multe informatii
Autor Sreevani, R.
Editura Jaypee Brothers Medical Publishers
Dimensiuni 242 x 172
Data Publicarii 30/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Acest titlu va fi de interes pentru toti studentii care alapteaza pentru a ajuta la intelegerea principiilor de baza ale psihologiei si la aplicarea lor la ingrijirea medicala. Informatiile sunt prezentate simplu intr-un mod usor de inteles si sunt bine ilustrate cu tabele, figuri si diagrame, facandu-le usor de citit.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest titlu va fi de interes pentru toti studentii care alapteaza pentru a ajuta la intelegerea principiilor de baza ale psihologiei si la aplicarea lor la ingrijirea medicala. Informatiile sunt prezentate simplu intr-un mod usor de inteles si sunt bine ilustrate cu tabele, figuri si diagrame, facandu-le usor de citit.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Psychology for Nurses
Rating-ul dumneavoastra