Close x

Quelqu'un avec qui courir

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9782020789905

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Retrouver le maître d’un chien égaré : voilà le job d’été, a priori banal, que décroche Assaf, 16 ans. Arpentant les dédales de Jérusalem, où naviguent jeunes à la dérive et redoutables dealers, il va pourtant être entraîné dans une aventure initiatique dont Tamar, adolescente mystérieusement disparue, est le centre. Un roman d’apprentissage mené sur un rythme endiablé.

Mai multe informatii
Editura Editions du Seuil
Dimensiuni 214 x 135 x 31
Data Publicarii 05/03/2005
Format Necartonata
Descriere RO Gasirea stapanului unui caine pierdut: aceasta este slujba de vara, a priori banala, pe care Assaf, in varsta de 16 ani, o primeste. Plimbandu-se prin labirinturile Ierusalimului, unde navigheaza tineri in deriva si negustori formidabili, el va fi totusi atras intr-o aventura initiatica a carei centru este Tamar, un adolescent disparut misterios.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Gasirea stapanului unui caine pierdut: aceasta este slujba de vara, a priori banala, pe care Assaf, in varsta de 16 ani, o primeste. Plimbandu-se prin labirinturile Ierusalimului, unde navigheaza tineri in deriva si negustori formidabili, el va fi totusi atras intr-o aventura initiatica a carei centru este Tamar, un adolescent disparut misterios.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Quelqu'un avec qui courir
Rating-ul dumneavoastra