Close x

Raising Our Hands

Autor: Arnold, Jenna

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781950665075

Pret standard 108,99 RON
(-17%)

Pret special 90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Jenna Arnold, director of strategic engagement for the historic 2017 Women's March, helps American white women (one of the most powerful demographics in the world-but too often passive) understand how their influence, power, and voice can better serve those most in need, and how you can take an active role in creating a better future.

Mai multe informatii
Autor Arnold, Jenna
Editura BenBella Books
Dimensiuni 236 x 157 x 29
Data Publicarii 09/07/2020
Format Cartonata
Numar pagini 336
Descriere RO Jenna Arnold, directorul angajamentului strategic pentru istoricul martie al femeilor din 2017, ajuta femeile albe americane (una dintre cele mai puternice demografii din lume - dar prea adesea pasive) sa inteleaga cum influenta, puterea si vocea lor pot servi mai bine celor mai nevoiasi , si modul in care puteti lua un rol activ in crearea unui viitor mai bun.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Jenna Arnold, directorul angajamentului strategic pentru istoricul martie al femeilor din 2017, ajuta femeile albe americane (una dintre cele mai puternice demografii din lume - dar prea adesea pasive) sa inteleaga cum influenta, puterea si vocea lor pot servi mai bine celor mai nevoiasi , si modul in care puteti lua un rol activ in crearea unui viitor mai bun.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Raising Our Hands
Rating-ul dumneavoastra